Vinteraktiviteter

Ulike aktiviteter i vinterparadis!

Naturen byr på en rekke opplevelser og ulike vinteraktiviteter- og alt finner du rett utenfor døren!

Vi har utleie av hytter og leiligheter hele vinterhalvåret, og vi er utspring for en rekke flotte og kalde opplevelser, enten i regi av lokale aktører eller i regi av deg selv og din familie! Spenn skia fatt, finn fiskelykken på isen, aking og snø-lek med barna, snøscooter-tur i oppkjørte løyper eller kite til panoramautsikt bare noen få kilometer fra gården. Mulighetene er mange og opplevelsene store!

Spenn på deg skiene og nyt milevis med oppkjørte og godt merkede løyper, mer informasjon om løypenettet finner du her! Vi har utleie av ski-utstyr, isfiskeutstyr og kjelker.

Informasjon om snøscooterløyper og løypekort finner du her!

 

PÅSKA 2025

Velkommen til en eventyrlig påske på Stugudal!

Legg påskeferien til oss og del flotte naturopplevelser sammen!

Et snehvitt og eventyrlig vinterparadis som byr på nypreparerte skispor, oppkjørte snøscooterløyper, utleie av snøscootere, et flott skisenter og en rekke andre vinteraktiviteter for hele familien! Onsdag blir det isfiskekonkurranse i regi av Stugudal Fjell, skjærtorsdag er det igjen klart for «Stugudal Rundt» og langfredag kjøres det snøscootercross på Stuguvollmoen.

Vi er en «Inn på Tunet»-gård med mange dyr, og hos oss kan dere hilse på og kose med både kaniner, høner, haner, kyr og hester.

Hos oss finner du fullt utstyrte og rene hytter, med alt fra 4 til 8 sengeplasser, les mer om våre ulike hytter her! I påska 2025 leies hytta kun ut i 5 døgn sammenhengende, fredag til onsdag eller onsdag til mandag. Det er også mulig å leie den hele påska hvis den er disponibel.

Bestill hytte per telefon til nummer 90104600/ 90104601 eller per e-post til adresse: post@patrusli.no!

 

VELKOMMEN!