Hytte nummer 1 *fire senger*

What they say about us

Takk for en fantastisk helg sammen med dere og hestene! Vi har snakket mye om begge dagsturene i ettertid og har kommet fram til at dette er opplevelser vi kommer til å ta med oss resten av livet. Turen av den mer rolige typen på lørdag, med det flotte terrenget og utsikt som tok pusten fra oss var den perfekte oppvarmingen til en litt heftigere «tempo-tur» på søndag! Begge turene var helt unike og ga oss både avslapping og fri fra hverdagens jag og mas til adrenalin og sann fryd der vi galopperte inn gjennom skogen!

Heidi Holberg Liabø

Om hytten

  • 4-sengeplasser
  • Kjøkken
  • Selvhushold
  • Stue
  • WC
  • Dusj

Liten hytte med 4 sengeplasser.

En laftet hytte med mye personlighet, bygd etter Atles tegninger.

Sofakrok og minikjøkken. Kjøkkenutstyr og kopper for 6 personer. Tilgjengelig vaskeutstyr, og tilgang til internett i peisestue.  Felles rom med 4 sengeplasser (4×105 cm).

Obligatorisk sluttvask før avreise.

Nyttig informasjon

– Ankomst etter klokken 16.00, og avreise før klokken 11.00, dersom ikke annet er avtalt.

– Tillatt med hund, men denne må ligge i gangen under oppholdet.

– Hyttene er røykfrie.

– Vi tar både kort og kontant.

– Det er mulig å leie sengetøy; kr 75 pr. sett.

– Det er mulig å bestille vasking etter avreise; kr 400

Pris kr 850 kr pr. døgn, ekskl. sluttvask. Ved avbestilling senere enn 48 timer før ankomstdag, faktureres hytta i sin helhet.

I påska 2023 leies hytta kun ut i 5 døgn sammenhengende, fredag til onsdag eller onsdag til mandag. Det er også mulig å leie den hele påska hvis den er disponibel. Hyttene blir ikke satte i karantene påska 2022, men desinfisert grundig av våre ansatte mellom besøkene.