Pakketilbud

Kitepakke

Kiting er både morsomt og spennende, og med rett ustyr og kunnskaper ikke farligere enn vanlig skikjøring. Det er viktig å bli godt kjent med sikkerhetsutstyret på kiten, og vi bruker bare erfarne instruktører. Kitekurs arrangeres i samarbeid med John Magne og Margido Andre` Kristoffersen.

Fredag: Ankomst kl. 18.00. Innlosjering og kveldsmat

Lørdag: Frokost med niste, kitekurs (6 t). Muligheter for massasjebad. 3-retters middag

Søndag: Frokost med niste, kitekurs (6 t). Avreise

Pris 3700,-

 

Rideweekend

En langhelg med avslapping, utfordringer og god mat. Rideturer i fantastiske omgivelser, med utsikt mot flere store fjellpartier. Overnatting i hytter, med egne rom og oppredde senger. Kjøkkenkrok, dusj og wc. En flott helg for rekreasjon eller relasjonsbygging.

Fredag: Ankomst kl. 18.00. Innlosjering og kveldsmat

Lørdag: Frokost med niste, ridetur (6 t). Muligheter for massasjebad. 3-retters middag

Søndag: Frokost med niste, ridetur (6 t). Avreise

Pris 3600,-

Ridning skjer på eget ansvar. Aldersgrensen er 10 år og vi har en vektbegrensning på 100 kg.

 

KORT RIDEWEEKEND

Ankomst fredag ettermiddag. En ride-økt på ca 1,5 t. før kveldsmat. Mulighet for massasjebad og opphold rundt bålet i årestua utover kvelden.

Rideøkten tilpasses deltakerne. Om det er nybegynnere, kan vi ta en dobbel ridetime med grunnleggende instruksjon, slik at dere har bedre utbytte av påfølgende tur(er). Noe vante kan ta en liten tur i skogen, mens de mest vante kanskje har lyst til å prøve vår galopp-tur i skogen.

Lørdagen starter med frokost og smøring av matpakke, før vi legger ut på en heldags ridetur tilpasset deltakernes ferdigheter. Rast rundt bålet, enten i det fri, eller i en av våre lavvoer. Vi koker kaffe/sjokolade-drikk, og har kanskje med et kakestykke. Mulighet for grilling av medbragt ostesmørbrød, pølser etc. Resten av turen går i flott fjellterreng

Tilbake på gården ca 16:00, hvorpå deltakerne drar hver til sitt etter et forhåpentligvis opplevelsesrikt og avslappende døgn.

Pris  Kr. 2430,- pr. pers.

Ridning skjer på eget ansvar. Aldersgrensen er 10 år og vi har en vektbegrensning på 100 kg.

 

Les mere her!

 

Padlepakke

Lær deg å padle kajakk i sommer? Opplev følelsen av gli raskt gjennom vannet, og komme seg ut i naturen på nye måter. Lær gode rutiner for redning, og bli trygg med kajakken. Grunnkurs padling resulterer i ett våttkort, og kjøres av godkjent padleinstruktør Terje Sæterhaug

Fredag: Ankomst kl. 18.00. Innlosjering og kveldsmat

Lørdag: Frokost med niste, padlekurs (6-8 t). Muligheter for massasjebad. 3-retters middag

Søndag: Frokost med niste, padlekurs (6-8 t). Avreise

Pris 3600,-

Alle pakker inkluderer full kost og losji, nødvendig utstyr, og oppredde senger på dobbeltrom.