Pakketilbud

Våre pakketilbud:

 

Lyst på nye opplevelser?

La naturen inspirere deg og gi deg nye opplevelser, utfordringer og erfaringer! Opplev stillhet, friluftsliv, skogen, sjøen og fjellet innenfor trygge rammer! Vi tilbyr rideturer med god opplæring, båtutleie med redningsvester og utstyr, og vi kan anbefale en rekke ulike ruter og turmuligheter. Du finner kart og informasjonsbrosjyrer om vandreturer, sykkelturer og fiskemuligheter lett tilgjengelig i vår resepsjon. Vi deler gjerne våre erfaringer og gir råd etter nivå og individuelle ønsker!

 

På jakt etter stillhet, ro og sjelefred?

Hos oss kan du bo i rolige omgivelser i egen hytte. Du kan oppleve nærhet til naturen og til dyrelivet. Vi tilbyr rideturer i fjellet, der du kan føle samspill med hesten på tur i storslått natur med frodig mangfold av dyr og planter. Vi raster underveis og du kan nyte matpakken og en kopp nykokt kaffe til fuglekvitter og knitring fra bålet. Det er også mulighet for å leie båt, og du kan nyte stillheten mens du fisker på stille sjø. Områdene rundt oss byr på en rekke turmuligheter og fine naturopplevelser.

 

Opplevelser sammen med familien!

Legg familieferien til oss og del flotte naturopplevelser sammen! Bo i lavvo i fjellet eller i godt utstyrte selvhusholdhytter på gården. Hyttene har stor plass med 1-4 soverom, wc, bad, stue og kjøkkenkrok. Vi er en «Inn på Tunet»-gård med mange dyr, og selv om kyrne beiter til fjells- kan dere hilse på og kose med både høner, griser, kopplam, kaniner og hester. Vi tilbyr både rideturer i fjellet og ridetimer på bane (våre turer har 10 års aldersgrense). Rundt gården finner dere også et lett og oversiktlig turområde som strekker seg over både bjørkeskog og høyfjell. Gå på korte og lange oppdagelsesferder, let etter skogens hemmeligheter, opplev rype og reinsdyr på snaufjellet og nyt matpakken og en tur-sjokolade i en av våre lavvoer. Etter turen kan dere nyte tid i gårdens grillhytte eller ute ved bålpanna mens barna hopper på trampolina. Like ved gården finner dere ei flott sandstand, der det er god badetemperatur hvis vi får en varm og fin sommer. Det er også mulighet for å låne båt og fiske i rikt røyevann rett ved gården (vi har redningsvester til store og små).

 

På jakt etter nye eventyr og storslåtte naturopplevelser?

Bo i godt utstyrte selvhusholdhytter hos oss og utforsk den storslåtte naturen rundt oss! Med utgangspunkt fra Nedalshytta kan du oppleve fantastiske turer langs en rekke godt merkede løyper og du kan bestige blant annet Storsylen (1762moh) eller Storsola (1711moh) for å bli belønnet med en uforglemmelig utsikt. Du kan leie båt og fiske i Nesjøen (Nord-Europas rikeste røyevann) eller på Stugusjøen like nedenfor gården.

 

Kitepakke

Kiting er både morsomt og spennende, og med rett ustyr og kunnskaper ikke farligere enn vanlig skikjøring. Det er viktig å bli godt kjent med sikkerhetsutstyret på kiten, og vi bruker bare erfarne instruktører. Kitekurs arrangeres i samarbeid med John Magne og Margido Andre` Kristoffersen.

Fredag: Ankomst kl. 18.00. Innlosjering og kveldsmat

Lørdag: Frokost med niste, kitekurs (6 t). Muligheter for massasjebad. 3-retters middag

Søndag: Frokost med niste, kitekurs (6 t). Avreise

Ta kontakt for pristilbud!

 

Rideweekend

En langhelg med avslapping, utfordringer og god mat. Rideturer i fantastiske omgivelser, med utsikt mot flere store fjellpartier. Overnatting i hytter, med egne rom og oppredde senger. Kjøkkenkrok, dusj og wc. En flott helg for rekreasjon eller relasjonsbygging.

Fredag: Ankomst kl. 18.00. Innlosjering og kveldsmat

Lørdag: Frokost med niste, ridetur (6 t). Muligheter for massasjebad. 3-retters middag

Søndag: Frokost med niste, ridetur (6 t). Avreise

Ta kontakt for pristilbud!

Ridning skjer på eget ansvar. Aldersgrensen er 10 år og vi har en vektbegrensning på 100 kg.

 

Kort rideweekend

Ankomst fredag ettermiddag. En ride-økt på ca 1,5 t. før kveldsmat. Mulighet for massasjebad og opphold rundt bålet i årestua utover kvelden.

Rideøkten tilpasses deltakerne. Om det er nybegynnere, kan vi ta en dobbel ridetime med grunnleggende instruksjon, slik at dere har bedre utbytte av påfølgende tur(er). Noe vante kan ta en liten tur i skogen, mens de mest vante kanskje har lyst til å prøve vår galopp-tur i skogen.

Lørdagen starter med frokost og smøring av matpakke, før vi legger ut på en heldags ridetur tilpasset deltakernes ferdigheter. Rast rundt bålet, enten i det fri, eller i en av våre lavvoer. Vi koker kaffe/sjokolade-drikk, og har kanskje med et kakestykke. Mulighet for grilling av medbragt ostesmørbrød, pølser etc. Resten av turen går i flott fjellterreng

Tilbake på gården ca 16:00, hvorpå deltakerne drar hver til sitt etter et forhåpentligvis opplevelsesrikt og avslappende døgn.

Ta kontakt for pristilbud!

Ridning skjer på eget ansvar. Aldersgrensen er 10 år og vi har en vektbegrensning på 100 kg.