From the blog

Tenker du fortsatt å dra på rideleir i sommer?

Vi har ledige plasser på rideleir, og det er fortsatt muligheter for å oppleve sommerens store happening. Bli med på et eventyr av mestring og moro!

Hva skjer på en leir hos oss? Hvordan er hestene? Er det mange som deltar?

Kanskje det er første gang du skal på rideleir? Eller er du en erfaren rytter, med flere år bak deg? Uansett hvor mye du har ridd før, velger vi hester som passer til deg, der du er i dag.

Vi har stort gjenkjøp blant våre rideleir gjester, og jobber hvert år for å få tidenes beste program. I sommer skal du få undervisning på ridebane (dressurbane+ovalbane), turer i skogen og på fjellet, bade i våre massasjebad, hoppe på stor trampoline (4,3 m x 5,2 m), delta på konkurranser (med fine premier) og gøyale aktiviteter med de andre deltagerne.

I tillegg har vi muligheter for å se på film på lerret, dra på butikken, kjøre med hest og vogn, stelle hønene, kaninene og grisene. Vi har også noen klær for salg.

Overnatting i hytter med muligheter for å lage mat selv (du får alle måltidene av oss, men kanskje du får lyst på noe i tillegg?). Stor dusj og kjøleskap med liten frysedel.

Vi er alltid i nærheten, og du får et telefon nummer du alltid kan ringe (også på natten!)

Vårt fokus ligger på sikkerhet, både hos hest og rytter, i tillegg til at vi presser grenser, innenfor trygge rammer. Mye variasjon, og fleksibilitet i løpet av dagen.

Vi har over 30 hester på gården, for det meste islandshester. Denne hesterasen har i tillegg til de 3 grunngangartene (skritt, trav og galopp), tølt og pass. Dette er islandshesten nesten alene om, og er en opplevelse i seg selv. Vi underviser blant annet i gangartslære, og kan ha ridetimer med fokus på tøltridning.

På en uke er vi totalt 16 stykker på leir, og vi er 5 ansatte som er godt egnet for de ulike oppgavene. Hos oss blir du alltid sett, og tatt vare på. Du er aldri alene, uansett hvilke følelser som kunne dukke opp. Du kan komme for deg selv, eller sammen med andre venner. Vi har mange rutiner for sammensveising og kommunikasjon. Vi blir godt kjent med hverandre.

Lese mer om våre rideleirer?

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.