Smitteverntiltak sommeren 2020

SMITTEVERNTILTAK KORONA SOMMEREN 2021

 

Vi holder åpent og ønsker dere velkommen til oss! Naturen, stillheten og opplevelser står klar til å ta imot dere!

Vi gjennomfører en del tiltak som skal være med å hindre smitte og som skal gjøre det trygt å komme hit.

 

 

 

HYTTEUTLEIE:

Hytteutleie går som normalt. Alle hytter står med god avstand og er utstyrt for selvhushold, så alt dere trenger finnes der. Det vil bli gjort grundig renhold og desinfisering mellom avreise og ankomst. Det vil til enhver tid være utplassert håndsåper og antibac i hyttene. Så langt det er mulig, vil hyttene blir stående i karantene mellom besøkene.

For høsten og vinteren 2020/ 2021 gjelder følgende tiltak:

  • Alle utleiehytter leies ut med dyner og puter. Laken, pute- og dynetrekk må medbringes eller leies hos oss for kr. 75,- per sett.
  • Alle utleiehytter blir satt i karantene utenfor høysesong, det er derfor valgfritt om man ønsker å vaske hytta selv eller betale for sluttvask. Ved bestilt sluttvask skal hytta forlates ryddig og kopper skal være vasket.
  • Avfall og mat må fjernes og medbringes hjem/ til nærmeste container. Det er ikke mulighet for å sette igjen avfall på gården.

 

RIDETURER:

Vi tar med hestene og rir ut i flott natur med grupper av enkeltbestillinger opp til 5 personer om gangen. Ved felles grupper som bestiller sammen rir vi ut med inntil 10 personer i gruppene om gangen. De som har egen ridehjelm medbringer denne til eget bruk. Alle våre hjelmer blir desinfisert etter bruk, og vi låner i tillegg ut rene buffer til bruk under hjelmen.

 

RIDELEIRER:

Vi arrangerer i sommer 2 rideleirer. Smitteverntiltakene vil bli fulgt nøye.

 

LAVVOER:

Det blir tilrettelagt for god håndvask, samt utplassert antibac ved begge lavvoer ved behov.

 

FELLESAREAL:

Resepsjonen er åpen og det er mulighet for å komme inn der å se TV. Der gjelder de vanlige reglene med 2 meter avstand og nøye vask av hender. Bad med vask, håndsåpe og antibac er lett tilgjengelig i samme lokale.

 

SPISESAL/ SERVERING:

Kontakt oss ved spørsmål om bestilling/ servering av mat.

 

BÅTUTLEIE:

Båtutleie går som normalt til de som bor hos oss.

 

KAJAKK-KURS:

My Adventure arrangerer kajakk-kurs her hos oss og vi tilbyr overnatting ved kursene. Her gjelder smitteverntiltak under «hytteutleie».

 

NB!

Personer som har omgått noen i karantene, testet positivt på korona eller har vært i miljøer med stor smittefare, samt har symptomer på korona/ luftveisinfeksjon bes vente med besøket til de er «karantene-/symptomsfri».

Hvis noen må avlyse/utsette besøket pga koronasituasjonen, vil dette ikke bli fakturert.

Ellers henviser vi til gjeldende reiseråd fra myndighetene!

 

VELKOMMEN!