From the blog

Ridekurs i vinter?

Vi er i planleggingsfasen av flere nye ridekurs. Vil du være med?

Som du sikkert har forstått handler dette innlegget om ridekurs i vinter. Vi tilbyr ridekurs på flere ulike nivåer, og tenker å kjøre 3 forskjellige ridekurs, med oppstart på nyåret.

Vi kommer sikkert til å kjøre et ridekurs for nybegynnere, med en samling i uka, gjerne på hverdager. Ellers vil vi også lage et tilbud for deg som bare har anledning i helger.

Her er vi ute etter innspill fra deg som ønsker å ri. Vi er veldig fleksible, og kan ta hensyn til spesielle ønsker. Hvordan skal vi planlegge et kurs, for at det skal passe best for deg?

Ridning er for begge kjønn og i alle aldre. Vi har ofte en fin fordeling med nybegynnere og mere videregående, og kan legge opp undervisning som passer til alle nivåer.

Her kan du lese om våre ridekurs, og kanskje få litt inspirasjon og ideer.

Etter litt tid og dialog med våre kunder, kommer vi tilbake med datoer og mer informasjon om oppstart og påmelding. Håper du legger igjen en kommentar med dine ønsker, så snakkes vi kanskje igjen på nyåret?

 

2 kommentarer

  1. Hei.
    Har en datter på 7,5 år som har drevet med hest i to år. Vi har hytte i Tydal og er der i helgene. Vi er interessert i ridekurs i helgene for henne.

    Ser frem til å høre fra dere.

    Mvh Rita Johnsen

    1. Hei Rita! Takk for tilbakemelding. Jeg tror nok vi kommer til å sette opp et slik kurs. Jeg skal gi deg beskjed når vi har det klart 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.