Fra bloggen

Tenker du fortsatt å dra på rideleir i sommer?

Vi har ledige plasser på rideleir, og det er fortsatt muligheter for å oppleve sommerens store happening. Bli med på et eventyr av mestring og moro!

Hva skjer på en leir hos oss? Hvordan er hestene? Er det mange som deltar?

Kanskje det er første gang du skal på rideleir? Eller er du en erfaren rytter, med flere år bak deg? Uansett hvor mye du har ridd før, velger vi hester som passer til deg, der du er i dag.

Vi har stort gjenkjøp blant våre rideleir gjester, og jobber hvert år for å få tidenes beste program. I sommer skal du få undervisning på ridebane (dressurbane+ovalbane), turer i skogen og på fjellet, bade i våre massasjebad, hoppe på stor trampoline (4,3 m x 5,2 m), delta på konkurranser (med fine premier) og gøyale aktiviteter med de andre deltagerne.

I tillegg har vi muligheter for å se på film på lerret, dra på butikken, kjøre med hest og vogn, stelle hønene, kaninene og grisene. Vi har også noen klær for salg.

Overnatting i hytter med muligheter for å lage mat selv (du får alle måltidene av oss, men kanskje du får lyst på noe i tillegg?). Stor dusj og kjøleskap med liten frysedel.

Vi er alltid i nærheten, og du får et telefon nummer du alltid kan ringe (også på natten!)

Vårt fokus ligger på sikkerhet, både hos hest og rytter, i tillegg til at vi presser grenser, innenfor trygge rammer. Mye variasjon, og fleksibilitet i løpet av dagen.

Vi har over 30 hester på gården, for det meste islandshester. Denne hesterasen har i tillegg til de 3 grunngangartene (skritt, trav og galopp), tølt og pass. Dette er islandshesten nesten alene om, og er en opplevelse i seg selv. Vi underviser blant annet i gangartslære, og kan ha ridetimer med fokus på tøltridning.

På en uke er vi totalt 16 stykker på leir, og vi er 5 ansatte som er godt egnet for de ulike oppgavene. Hos oss blir du alltid sett, og tatt vare på. Du er aldri alene, uansett hvilke følelser som kunne dukke opp. Du kan komme for deg selv, eller sammen med andre venner. Vi har mange rutiner for sammensveising og kommunikasjon. Vi blir godt kjent med hverandre.

Lese mer om våre rideleirer?

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • ! Karolinerspelet 2018 ! Like før det braker løs! Mere informasjon om spelet og billetter finner du på vår hjemmeside og på www.karolinerspelet.no ! Foto: Bernt Kulseth
 • Lyst til å være med på rideleir i vinterferien? 🐴
Vi har ledige plasser både lørdag til tirsdag og tirsdag til fredag! 👍
 • Vi ønsker alle våre venner og kunder en riktig fin julehøytid! 🎄🎅 Håper vi ser dere i 2018! 🐴 Julehilsen fra Siri og Atle
 • En nydelig 1. Desember på Stugudal! 😍 Vi ønsker dere alle ei fin adventstid! ❄💙☃️
 • ❄🐴❄
 • Den 18.-20. Januar 2018 er det igjen klart for vinterens mektigste eventyr på Brekka bygdetun! ❄ Vi stiller med alle ridehester og en rekke statister. 🐴 Vi tilbyr pakkepriser på overnatting og billetter, ta kontakt for bestilling og pris! 👍
Foto: Bernt Kulseth
 • 🎅🎄 JULEGAVETIPS 🎄🎅 Gi bort en opplevelse i julegave! 🎁 Vi selger gavekort som kan brukes på alle våre aktiviteter, samt overnatting! Valgfritt beløp! 😃

Besøk oss gjerne på --> www.patrusli.no
 • 🎅🎄 JULEGAVETIPS 🎄🎅 Gi bort en opplevelse i julegave! 🎁 Vi har nå åpnet for påmelding til rideleir i vinterferien, uke 8/ 2018. 🐴🐴🐴 Mer informasjon og påmeldingsskjema finner du her --> http://patrusli.no/aktivitet/rideleir-og-timer/
 • Hyggelige jenter fra Mester Grønn på julebord 🎅🎄🐴 Takk for flotte blomster! 😃
 • Våre Aberdeen Angus koser seg på høstbeite 🐃🍁🍂🍃
 • Våre Aberdeen Angus koser seg på høstbeite 🐃🍁🍂🍃
 • Det lir mot vinter ❄ Dette bildet ble tatt tidligere i uka 😊

Følg oss!