Fra bloggen

Opplev fjellet fra hesteryggen!

Bli med oss på en uforglemmelig opplevelse fra hesteryggen. Tiden vi går i møte, lager et fantastisk fargespill i fjellet. Med hestens stødige vandring i terrenget, kan du slappe av og nyte naturen med enda større overblikk. Rein og rype er noen av flere dyr vi kan møte på vegen.

Vi har islandshester med lang erfaring, og godt etablerte ridetraséseer, samt turledere med mye kunnskap og historie om fjellene rundt oss.

Alle rideturer starter med grunnleggende instruksjon på bane, og med gode rutiner for utdeling av hester. Vi er nøye med tilpasning av utstyret, og sikkerheten hos hver enkelt rytter. I løpet av turen vil du oppleve ulikt terreng, som skogsveg, bekker, skog og fjell. I tillegg tilbyr vi alltid en god bålkaffe, eller kakao, samt noe ekstra godt rundt bålet.

Underveis vil det også være muligheter for å ta bilder, og vi er behjelpelige med oppstilling på rasten, for de som ønsker det.

Vi rir så lenge snøen tillater det (ofte ut oktober), og kjører turer hver eneste helg. Det er også muligheter på ukedager, for de som heller ønsker det. Turene fylles raskt, spesielt i august og september, da fjellet er helt enestående på denne tiden av året.

 

Du kan velge mellom to ulike turer, en på 6 timer, eller en på 3 timer;

En heldags ridetur med opplæring gir deg god mestring på hesteryggen. Opplev fjellet med bedre overblikk, og nyt naturen hesten frakter deg i. Varighet 6 timer. Pris kr 1100,-

En 3 timers tur hvor vi stort sett rir i skogen. Kjenn hvor dyktig hesten er til å plassere seg i terrenget, og la kroppen følge dens bevegelser. Varighet 3 timer. Pris kr 800,-

Du kan også lese mer om våre rideturer, eller gå direkte til kontakt oss

 

Ledige plasser i september 2015:

Lørdag 05 – heldags ridetur

Søndag 06 – heldags ridetur

Søndag 20 – heldags ridetur

 

Velkommen til et eventyr – gi deg selv, eller noen du er glad i, en opplevelse i sommer

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *