Fra bloggen

Hilser fra hele gjengen

Nå har vi vært ei helg på Patrusli, og jobba med å videreutvikle teamet. Det har vært mye kos, prating, hest, riding, matlaging, teori, og ikke minst hauger med godteri, snacks og brettspill!

Vi var sju jenter i alderen 12 til 16 år. Noen kjente hverandre fra før av mens andre var ukjente. Det tok ikke lang tid før alle kjente alle, og stemninga ble bare bedre og bedre utover helga!

Vi har snakka masse, og vi har kommet opp med ideer og forslag til hvordan vi kan få Team Patrusli så bra som overhodet mulig. Vi har funnet massevis av aktiviteter man kan finne på med hele teamet, og jeg er sikker på at det kommer til å bli utrolig gøy å være med videre både for voksne og barn.

Vi har hatt teori med Siri, og lært masse om temming og innridning, samt adferd og naturlige instinkter hos hesten. Vi har hatt en ridetime på banen, og en fartsfylt tur med Terje.

Vi hadde egentlig planlagt å se Oslo horse show på lørdags kvelden, men når vi ikke fant det verken på nett eller på tv, endte vi opp med å se Youtube-klipp fra VM i gangartsriding på Herning. Det var utrolig mye å lære av det også!

Tusen takk til Marte som er verdens herligste teamleder! Jeg hilser fra hele gjengen og sier tusen takk for at vi har fått muligheten til å bli med!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *