Fra bloggen

Bli med på ridetur i måneskinn – 2. og 3. januar!

Se for deg en vinterkveld med 10-12 kuldegrader og gnistrende føre. Snødekte bjørker kaster lange skygger i det bleke måneskinnet. Et stykke oppe i lia kakler en rypestegg. Under deg arbeider en lodden islandshest seg møysommelig oppover skogen, mens nordlyset blafrer over himmelen.

Det eneste som høres i tillegg til steggen er hestehovene som knitrer mot snøen, og en og annen ivrig prusting fra hestene.Etter hvert dukker en lavvo med lysende fakler opp, inne knitrer bålet og en aroma av nykokt kaffe brer seg etter hvert i lavvoen.

Etter en rast rundt bålet i lavvoen, returnerer vi til gården. Vi kan ikke garantere at du møter rypesteggen, eller at himmelen blir skyfri, men en minnerik ridetur tror vi uansett det blir.

Turen passer fint for grupper som ikke har ridd før –vi starter med en grunnleggende rideinstruksjon på ridebane, og våre vante islandshester er både trygge og rolige.

Turen kan fint gjennomføres også om det ikke er måneskinn. For påmelding ring 90104600, eller send en mail til post@patrusli.no. Datoer: 2. og 3. januar

Pris: kr 600,- og varighet ca 3 timer

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *