Rideturer

Høstens rideprogram finner du her!

 

Heldagstur – sommer

6-timers ridetur for nybegynnere og videregående. Opplæring på ridebane før oppstart. Kafferast og hygge rundt bålet.

La den robuste islandshesten, med sine fantastiske egenskaper for å ta seg frem i terrenget, guide deg i enestående natur. Vel framme på rasten hviler vi oss, og det er mulighet for å spise medbragt matpakke

Vi serverer kaffe og kakao rundt bålet, og du kan pakke tingene dine i salvesker hos oss. Hjelm kan lånes uten ekstra tillegg i prisen. Vi anbefaler sko med kraftig hel og varme klær. Ta gjerne med regntøy, mat og kald drikke. Aldersgrensen er på 10 år, og rideturer må bestilles i forkant. Oppmøte klokken 10.00, eller etter egen avtale.

Ridning skjer på eget ansvar.

Pris kr 1100,-

Halvdagstur – sommer

3-timers ridetur for nybegynnere og videregående. Opplæring på ridebane før oppstart. Kafferast og hygge rundt bålet.

En 3 timers tur hvor vi stort sett rir i skogen. Kjenn hvor dyktig hesten er til å plassere seg i terrenget, og la kroppen følge dens bevegelser. Vel framme på rasten hviler vi oss, og det er mulighet for å spise medbragt matpakke.

Vi serverer kaffe og kakao rundt bålet, og du kan pakke tingene dine i salvesker hos oss. Hjelm kan lånes uten ekstra tillegg i prisen. Vi anbefaler sko med kraftig hel og varme klær. Ta gjerne med regntøy, mat og kald drikke. Aldersgrensen er på 10 år, og rideturer må bestilles i forkant. Oppmøte klokken 10.00, eller etter egen avtale.

Ridning skjer på eget ansvar.

Pris kr 800,-

Ridepakker

Du kan lese mere om vår rideweekender/ pakketilbud her!

Ridetur i snøen – vinter

3-timers ridetur for nybegynnere og videregående. Opplæring på ridebane før oppstart. Vinter, hvit snø og varm lavvo.

Opplev vinteren fra hesteryggen. Kjenn den kalde luften, og se hvordan rimet legger seg i den tykke pelsen til hesten. Rast rundt bålet, i lavvo med laftede stoler. Godt utstyrt med varme reinsdyrskinn.

Vi serverer kaffe og kakao, og du kan pakke tingene dine i salvesker hos oss. Hjelm kan lånes uten ekstra tillegg i prisen. Vi anbefaler sko med kraftig hel og varme klær. Ta gjerne med buff, vanter, lue og skjerf, mat og kald drikke. Aldersgrensen er på 10 år, og rideturer må bestilles i forkant. Oppmøte klokken 10.00, eller etter egen avtale.

Ridning skjer på eget ansvar.

Pris kr 600,-

Måneskinnstur – vinter

Stemningsrapport måneskinnstur

3-timers ridetur for nybegynnere og videregående. Opplæring på ridebane før oppstart. Måneskinn, mørket og lys i det fjerne.

Det er noe spesielt med å bevege seg utendør i måneskinn, det er vanskelig å sette fingeren på det, men noe er det. Enda mer spesielt blir det fra hesteryggen. Lyden av hestene som puster, frost på bakken og lange skygger fra trærne.

I det fjerne kan man skimte noe som brenner, et lys som flakker. Vi blir møtt av flimrende fakler, og et lunt bål inne i lavvoen. Likevel, månen titter oss i nakken, nå er det hærlig å være til.

Vi serverer kaffe og kakao, og du kan pakke tingene dine i salvesker hos oss. Hjelm kan lånes uten ekstra tillegg i prisen. Vi anbefaler sko med kraftig hel og varme klær. Ta gjerne med buff, vanter, lue og skjerf, mat og kald drikke. Aldersgrensen er på 10 år, og rideturer må bestilles i forkant. Oppmøte klokken 18.00, eller etter egen avtale.

Ridning skjer på eget ansvar.

Pris kr 600,-

Hurtigtur – vinter

3-timers ridetur for videregående. Ridning langs hovedvei, og på grusvei. Mange muligheter for økt tempo, og gangartsridning for de som kan det.

Dette er en tur for de som ønsker å ri i høyere tempo, og som har rideerfaring fra før. Enkel rast uten bål, med hovedfokus på den rene rideopplevelsen.

Hjelm kan lånes uten ekstra tillegg i prisen. Vi anbefaler sko med kraftig hel og varme klær. Ta gjerne med buff, vanter, lue og skjerf, mat og kald drikke. Aldersgrensen er på 12 år, og rideturer må bestilles i forkant. Oppmøte klokken 10.00, eller etter egen avtale.

Ridning skjer på eget ansvar.

Pris kr 700,-

 • Da lukter det nydelig, nybakt eplekake over hele gården 😍
 • Velkommen til ei helg der du kan senke skuldrene, oppleve høstfjellet fra hesteryggen og komme til dekket bord! 🍁🐴🍷 --> http://patrusli.no/aktivitet/pakketilbud/
 • Hipp hurra for Atle som har bursdag i dag! 🎉🎂🎁
 • Nydelig kveldstur i dag 😍
 • Lyst til å bli med på rideleir i høstferien? 🐴
Vi kjører rideleir fra lørdag til tirsdag og fra tirsdag til fredag! 👍

Les mer om vår rideleir her ---> http://patrusli.no/aktivitet/rideleir-og-timer/
 • Nyt storslått høstnatur fra ryggen til våre trygge og stødige islandshester! Høstens rideprogram finner du her:
--> http://patrusli.no/hostens-rideprogram/
 • På grunn av avbestilling har vi 4 ledige plasser på heldags ridetur førstkommende lørdag (12.08.), det er også 2 ledige plasser på samme tur søndag! 🐴 Ta kontakt for forhåndspåmelding! 👍
 • Fiskelykke for to av våre boende i kveld! Gerhard Flech (t.v.) tok denne flotte ørreten på 7,5 kg fra båt i Stugusjøen! Tatt sammen med Odd E. Myren.
 • Fiskelykke for to av våre boende i kveld! Gerhard Flech (t.v.) tok denne flotte ørreten på 7,5 kg fra båt i Stugusjøen! Avbildet sammen med Odd E. Myren.
 • Steinbakt brød rett fra ovnen til kveldsmat! 😍
 • Etter en herlig tur til fjells sammen med noen av barnebarna i dag- er vi nå klare til å ønske velkommen til rideleir! Vi håper på fortsatt godt vær og mange flotte opplevelser! ☀️
 • Nydelig sommerkveld 😍

Følg oss!